Times Kaplama Kalınlık Ölçer teknik çözümü
1. Times Kaplama Kalınlığı Ölçer ile temel olarak ne tür bir kaplama malzemesi ölçülür?
C: Times Kaplama Kalınlığı Ölçer, manyetik metal alt tabaka üzerindeki manyetik olmayan kaplamanın kalınlığını ve manyetik olmayan metal alt tabaka üzerindeki iletken olmayan tabakanın kalınlığını ölçebilir.
2. Neden Times Kaplama Kalınlığı Ölçer'i seçmelisiniz ve Times ürünlerinin avantajları nelerdir?
Cevap: Öncelikle Times ürünleri çok yüksek bir kalite güvencesine sahiptir. Çin'deki en büyük ve en gelişmiş üretim hattına sahiptir. 20 yıla yakın üretim geçmişi ile şu anda yerli payı yüzde 70'in üzerinde. Hizmet açısından Times'ın Çin'de 20'den fazla şubesi var. , yakınlarda yerel satın alma ve onarım gerçekleştirmeyi en üst düzeye çıkarmak için yüzlerce acente. Ana işi test cihazları olan, Shenzhen Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören, yüksek ödeme yapan bir teknoloji şirketi olarak Times Company, üretim, geliştirme ve satışta çok güçlü bir güce sahiptir.
3. Times kalınlık göstergesi vida üzerindeki diş kaplamasının kalınlığını ölçebilir mi?
Cevap: Nispeten küçük çaplı vidanın üzerindeki diş kaplamasının kalınlığı günümüzde aletlerle ölçülememektedir.
4. Times Kaplama Kalınlığı Ölçer, yüksek sıcaklıktaki malzemelerin kaplamasını ölçebilir mi?
Cevap: Times kalınlık ölçerler yüksek sıcaklıktaki malzemeleri ölçemez. Prensip olarak, sadece 60 derecenin altındaki malzemeleri ölçebilirler.
5. Times Kaplama Kalınlığı Ölçer, nikel kaplamanın kalınlığını ölçebilir mi?
Cevap: Hayır! Nikel hem manyetik hem de iletken olduğundan, nikel kaplamanın kalınlığı ölçülemez.
6. Times Coating Thickness Gauge metalik olmayan malzemeler üzerindeki kaplamaları ölçebilir mi?
Cevap: Şu anda, çağda üretilen kaplama kalınlığı ölçer, metalik olmayan malzemeler üzerindeki kaplama kalınlığını ölçemez, ancak yalnızca demir bazlı manyetik olmayan malzemelerin kaplamasını ve demir dışı taban üzerindeki yalıtım tabakasının kalınlığını ölçebilir. metal malzemeler.
Bir diğeri: Metalik olmayan substrat malzemelerinin kaplama ölçümü için şu anda elektroliz, X-ışını, ultrasonik kaplama ve diğer aletler seçilebilir, ancak tüm yöntemlerin avantajları ve dezavantajları vardır. Elektroliz malzemeyi yok edecektir ve X-ışını kalınlık ölçerler nispeten pahalıdır. Kaplama kalınlığı ölçerin doğruluğu ve kararlılığı çok iyi değildir. Şu anda birçok kullanıcı era kalınlık ölçeri dolaylı yöntemlerle ölçmek için kullanıyor, örneğin: püskürtme işlemi sırasında metal malzemeleri ve metalik olmayan malzemeleri aynı anda püskürtmek ve ardından dolaylı olarak metal kaplamanın kalınlığını ölçmek metalik olmayan malzemelerin püskürtülmesi.
7. Film ve kağıdın kalınlığını ölçebilir mi?
Yanıt: Kalınlık gereksinimlerini karşılayan filmlerin ve kağıtların kalınlığı, metal alt tabaka alt kısımda kaplanarak ölçülebilir. Şu anda, bu uygulama için birçok müşteri var.
8. Kaplama yaklaşık 5 mikronda ölçülebilir mi? Hangi alet daha uygundur?
Cevap: İsteğe bağlı Times F400 probu, 5um kalınlığını kararlı bir şekilde ölçebilir
9. Bakır üzerine krom kaplama test edilebilir mi?
Cevap: Times girdap akımı kalınlık ölçerler, bakır üzerindeki krom kaplı iş parçalarını ölçebilir, ancak krom tabakası 40um'dan az olmalıdır.
10. Çelik borunun iç ve dış cidarları kaplıdır, ölçülebiliyor mu?
Cevap: Borunun iç duvarında galvanik kaplama tabakası için ölçüm malzemesinin gereksinimlerini karşılayan özel bir F1/90 probu vardır ve minimum yarıçap gereksinimleri şunlardır:
R>7 mm yeterlidir.
11. Fabrikamızın kaplaması 5-8 milimetre kalınlığında yanmaz malzemedir. Ölçüm için fabrikanızın ürünlerini kullanabilir misiniz?
Cevap: İsteğe bağlı F10 problu TT260, 0-10 mm'lik kaplama kalınlığını ölçebilir.






